Zásady ochrany osobních údajů

e-shop www.pocketdesign.cz

Čtěte, jak nakládám s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

  • Pavlína Kordíková
  • IČO: 05731011
  • Sídlo: Pod Kapličkou 857, Zeleneč v Čechách 250 91
  • Kontaktní e-mail: pavla@pocketdesign.cz
Jaké údaje sbírám

Sbírám následující osobní údaje:

  • e-mailovou adresu
  • jméno a příjmení
  • adresu, sídlo
  • telefon
  • Poptávka/objednávka: Z důvodu plnění smlouvy a zákonné povinnosti od vás sbírám následující údaje: jméno, e-mail, název firmy, IČO, DIČ a fakturační adresu, abych mohla řádně vyřídit vaši objednávku a kvůli vystavování a archivaci daňových dokladů.
Důvod a účel sběru údajů
  • Poptávka/objednávka: na základě plnění smlouvy a zákonné povinnosti, abych mohla správně vyřídit vaši poptávku/objednávku a mohla řádně vystavit a archivovat daňové doklady.
Jak dlouho údaje uchovávám
  • Objednávka: po dobu stanovenou zákonem.
Kdo osobní údaje zpracovává

Zpracovatelem těchto údajů je:

  • Pavlína Kordíková (IČO 05731011, se sídlem Pod Kapličkou 857, Zeleneč , 250 91), která provozuje tento web.
  • Vyfakturuj – online správa faktur , Redbit s.r.o. Antonína Dvořáka 612, 280 02 Kolín II, IČ: 24197190, DIČ: CZ24197190
  • Společnost Google jako poskytovatel aplikace Adwords.
Soubory cookie

Při procházení webových stránek měřím například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímám jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Na co máte právo
  • Dotázat se, jaké údaje zpracovávám, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.
  • Můžete požádat o ukončení zasílání newsletterů. Sami se pak můžete kdykoliv odhlásit v zápatí jakéhokoli e-mailu.
Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracovávám v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte mně.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 25.5.2018.

 

Menu